VisieArchitectuur is de kunst van het bouwen.
Dat is een definitie waar iedereen het over eens zal zijn. Toch is architectuur veel meer dan dat. Studiebureau WJ&MC VAN CAMPENHOUT gaat als multidisciplinair team een stap verder dan architectuur alleen. Als gespecialiseerd bureau bieden we de klant een brede waaier aan diensten aan in verschillende domeinen.

Dankzij ons geïntegreerde team beheren we de verschillende aspecten van het bouw- en ontwerpproces. Architectuur en design, stabiliteit, speciale technieken, HVAC, elektriciteit, maar ook duurzaamheid en ecologie in hun breedst mogelijke context maken deel uit van onze inzet bij elk project. Studiebureau WJ&MC VAN CAMPENHOUT’s visie is om al deze elementen te combineren tot een elegant, harmonieus en aangenaam gebouw die zich volledig integreert met zijn omgeving.

Dankzij de talrijke en uiteenlopende projecten die we hebben uitgevoerd, heeft het bureau uitstekende betrekkingen en ervaring opgebouwd waardoor elk van onze realisaties een illustratie is van de klant zijn programma, budget , eisen en verwachtingen.